torsdag 14 maj 2009

Debatten som kom av sig

Under bara drygt tre veckor ska det diskuteras, debatteras, skivas och pratas EU.
Det är spännande och kul. Mindre meningsfullt dock att som igår på Södertörns högskola debattera i en panel om tio personer. Debatten som kom av sig.
Jag har roligt nästan jämt. Och får man bara sova hyggligt så funkar det. Idag debattartikel i UNT som gett många uppmuntrande tillrop.Och TACK Örnsköldsvik för den fina ostbrickan! Den avåts nu ikväll i mitt mysiga kök. Det är härligt att vara hemma de kvällar det gives!
Idag har jag planerat en helg i Nice i total vila i augusti tillsammans med Karin P. Goda traditioner ska man inte bryta.

1 kommentar:

fuis sa...

Hej Cecilia!
FUIS - Förening för Utveckling och Internationellt Samarbete, vill tacka för att du kom förbi till debatten. Synd att du missade "hänget" med de andra debattörerna innan debatten drog igång. Anledningen till att FUIS och de andra föreningarna på Södertörns Högskola ville att de flesta partier som ställer upp skulle vara där, var för att studenterna skulle få en överblick över hur de olika partierna skiljer sig åt. "Mindre meningsfullt" var det verkligen inte. Tack ännu en gång.