onsdag 27 maj 2009

Debatt mot Gudrun

Under den här valkampanjen har Liberala kvinnor anordnat en debatturné mellan mig och Gudrun Schyman.

Vi har nämligen liknande valfrågor i den här kampanjen, ex. synen på abort som en mänsklig rättighet, vi vill båda sätta stopp på den fruktansvärda sexhandeln som pågår i EU och vi vill också se en mer jämställd union. Vi har dock inte alls samma syn på hur det ska gå till. Tidigt i morse debatterade vi också i svt. Man måste spola fram en bit för att se debatten.

På fredag är den sista debatten i den här debatturnén mellan mig och Gudrun och den hålls på Pontus! Bar, Brunnsgatan 1, Stockholm kl. 18.00.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Cecilia,

Din kollega Barbro Westerlund har idag en synnerligen lögnaktig insändare i UNT där hon ljuger ihop påståenden om påven.

Synd att hon bränner marken för fp bland oss katoliker i din hemstad. Man kan ju hoppas att det beror på dumhet, men det finns nog ingen katolik i hela Sverige som inte tror att det beror på ren och skär illvilja.

Hoppas fp har vett på att rensa ut sådana som Westerholm från partiet. Jag kan självklart inte rösta på fp så länge det finns risk att uppenbart illvilliga antikatoliker som henne gynnas av min röst.