tisdag 2 juni 2009

Kampanjtåget tuffar på några dagar till

Igår åkte vi till Dalarnas län i strålande sol. Alla aktiviteter kändes bra och god respons från media hela vägen. Presenterade en rapport om hur vi vill förstärka Europol och Eurojust mellan två tåg på järnvägsstationen i Borlänge på väg mot Stockholm idag.

Det roligaste av allt när man är ute och valarbetar är att möta härliga, besjälade folkpartister. Så också nu. Vi bjöds på en fin kväll i Rättvik. Idag hade det sköna vädret ersatts av regn, kyla och isiga vindar när jag vaknade. Varma möten blev det ändå med avgångsklasserna i Leksands gymnasium. Vilka fina unga människor!

Måtte det gå dem väl i livet.

Nu är det sent och jag ska snart lägga mig. Har nästan tinat upp nu efter dagens totala nedkylning. Ï morgon är en annan dag.

2 kommentarer:

Jörgen sa...

Hej

Välkommen att besöka oss på klubben
nästa gång du är i Rättvik.
Du kan du bilda dig en egen uppfattning . Istället för att du läser tidningen.

Hälsningar
Jörgen
Pres. OENSE MC Rättvik

Harley sa...

Tack!
Du bekräftar mina uppfattningar om hur okunniga våra svenska politiker är..
Bara svammel och löst prat om sånt som ni inte förstår er på.
Du kanske inte förstår att när släkt och vänner hör detta nonsens prat på radion, så kan det förstöra relationerna för hårt arbetande folk som bara är intresserade av att åka MC på sin fritid.
Åkt till bryssel å babbla på där nere så slipper vi er här.. och gör ett försök att hålla dig till fakta.. om det nu går..

/klubb-vän